A legújabb technológiai fejlesztések sarkainak megismerése kihívást jelenthet, de nem lehetetlen. Az iFox s.r.o. cég 3D nyomtatók és szkennerek formájában hozza el a modern technológiát a szlovák piacra, aminek köszönhetően sok gyermekszobában örömet okozott, vagy hozzájárult egy sikeres irodai projekthez. Néhányan még olyan szeretetet is kifejlesztettek ezek iránt a gépek iránt, hogy a legtöbbet szeretnék kihozni belőlük. Ezen az úton egy profi csapat kísérheti el a képzést.

A komárnói iFox s.r.o. cég 3D nyomtatóinak és szkennereinek köszönhetően nemcsak a komárnóiak, hanem egész Szlovákia és Magyarország számára is ismertté vált. Portfóliójában a vállalat ezt a kiváló minőségű és modern technológiát kínálja, és mivel a csapat meg akarta felelni az ügyfelek igényeinek, újdonságokat is vezettek be az ügyfelek kiszolgálása területén. “Egyre több ügyfél, aki megvásárolta a 3D nyomtatóinkat, kérdezett a későbbi ügyfélszolgálatról és a nyomtatási tanfolyamokról” – mondja Roland az elején.

És mivel a vállalat prioritása nemcsak a minőségi termékek kedvező áron történő szállítása, hanem az azt követő szolgáltatás, támogatás és tanítás is a 3D nyomtatókkal való együttműködéssel kapcsolatban, a csapat már elindított egy blogot. Ott ennek a technológiának a rajongói értékes tanácsokat találnak a nyomtatáshoz megfelelő anyag kiválasztásához, vagy akár tippeket a 3D nyomtatás ajándéktárgyaihoz. Létrehoztak egy támogatási oldalt is, ahol elérhetők az egyes modellek, profilok és szoftverek felhasználói kézikönyvei. Mivel a vállalat nagyon nyitott az innovációra, a tudásra és a fejlődésre, szolgáltatásai közé tartozik egy exkluzív újdonság is a régióban, amely egy 3D nyomtatási tanfolyam. “A térségünkben nincs lehetőség 3D nyomtatók képzésére, ezért úgy döntöttünk, hogy február 15-től ilyen tanfolyamokat hozunk a vállalatokhoz, iskolákhoz, magánszemélyekhez és csoportokhoz. Cégünk új címlapján a különböző típusú 3D nyomtatókkal való munka, de az előadásoknak is van hely” – mondja Roland az új szolgáltatásról.

Mivel a cég szlovákiában, de a szomszédos Magyarországon is jelentős népszerűségnek örvend, a tanfolyamok szlovák és magyar nyelven is elérhetők lesznek, tartalmuk pedig a 3D nyomtatással kapcsolatos minden szempont, a nyomtató megismerésétől a projektek tényleges nyomtatásáig. Az érdeklődőket roland és Gábor kísérik, akik a kezdetektől fogva tagjai a csapatnak, számukra nemcsak a munkát, hanem a szabadidő szórakoztató és érdekes kitöltését is képviselik. “Mivel mindketten szülők vagyunk, és a gyerekek is a prioritásunk, előnyös interaktív 3D nyomtatási tanfolyamokat készítettünk az iskolák számára, amelyeket évfolyamonként adaptálunk a diákokhoz” – teszi hozzá Roland. Természetesen ezekben az időkben lesz online képzés is, amely március 1-jétől lesz elérhető. Azoknak az ügyfeleknek, akik 3D nyomtatót vásárolnak, az iFox s.r.o. különleges, -50% kedvezményt is kap a képzésre.

Az iFox s.r.o. az Iteam Facebook-oldalán is tájékoztat a 3D nyomtatók világából származó frissítésekről, ahol Roland szerint a rajongók február 15-től várhatják a vonzó 3D-s tollakért folytatott versenyt. Maga a cég bemutatóteremmel az új címen, a Podzáhradná 36-ban, Nová Stráž-Komárno-ban található. További információért kérjük, látogasson el www.ifox.sk vagy a csapattagok örömmel válaszolnak kérdéseire e-mailben info@ifox.sk és telefonszámon + 421 901 770 809.

Árlista és a tanfolyam fókusza

Egyéni és csoportos 3D nyomtatási órák gyakorlati bemutatókkal.A kért leckék szlovákul vagy magyarul.

 • Ismerkedés a 3D nyomtatókkal
 • A 3D nyomtató üzemeltetésének alapjai
 • A megfelelő anyag kiválasztása a 3D nyomtatáshoz
 • Ismerkedés a 3D nyomtatási segédprogramokkal
 • 3D modell előkészítése nyomtatáshoz
 • A nyomtató beállítása 3D nyomtatáshoz
 • 3D modell nyomtatása
 • 3D nyomtató alapvető karbantartása
 • Felnőtt – 49€ / fő
 • Gyermekek 1 – 9. osztály általános iskola – 39€ / fő
 • Csoportos lecke (max. 4 fő) – 39€ / fő
 • Cégeknek (csoportnak vagy magánszemélynek) – maximum 149€ / 5 fő
 • Iskolai óra 3D nyomtatás – 99€